Pagrindinis Kontaktai Dovanų kuponas

KINIJOS VIZA

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Reikalingi dokumentai:

1. Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
2. 1 nuotrauka
3. Bilietų rezervacijos kopija
4. Anketiniai duomenys

Pastaba:
konsulinis skyrius dirba antradieniais ir ketvirtadieniais, todėl paso kopiją būtina pateikti prieš vieną dieną (užsakyti iškvietimą). Su vienkartine viza šalyje galima būti iki 30 dienų . Viza galioja 3 mėn nuo išdavimo datos. Su dvikartine viza galima išbūti 2x30 d., viza galioja 6 mėn nuo išdavimo datos.



Pagrindinis | Kontaktai | Dovanų kuponas | Apie mus | Akcijos | Kodėl verta rinktis mus? | Naujienos

© UAB AEROTICKET. All rights reserved.