Pagrindinis Kontaktai Dovanų kuponas

Kazachstanas

 

 

                                                                         


 

Reikalingi dokumentai:

  •     pasas,
  •     1 nuotrauka,
  •     duomenys, kur žmogus dirba ir gyvena, tel. nr.



Pastabos:

  •     pasas turi galioti ne mažiau kaip 6 mėn. nuo vizos galiojimo pabaigos,
  •     pase turi būti ne mažiau kaip 2 tušti puslapiai įklijuoti vizai,
  •     dokumentų pridavimo diena ir trečiadienis (konsulato nedarbo diena) neįskaičiuojamos į vizos padarymo terminą,
  •     tarnybinei vizai būtinai nurodyti, kokiu tikslu Lietuvos pilietis vyksta į Kazachstano Respubliką (pvz. jei į parodą, nurodyti parodos pavadinimą ir adresą, jei į kokią imonę, nurodyti įmonės pavadinimą ir adresą),

  •     privačiai vizai būtina nurodyti kviečiančiojo Kazachstano piliečio vardą, pavardę, adresą ir kontaktinį tel. numerį,
  •     daugkartinėms vizoms papildomai - pažyma iš darbovietės apie pareigas rusų kalba,
  •     vaikams iki 16 metų - gimimo liudijimo kopija ir abiejų tėvų pasų kopijos.

 

 



Pagrindinis | Kontaktai | Dovanų kuponas | Apie mus | Akcijos | Kodėl verta rinktis mus? | Naujienos

© UAB AEROTICKET. All rights reserved.